Odaberite učenika
Za početak, molimo Vas da upišete OIB učenika za kojeg želite ostaviti suglasnost.
Pročitajte tekst privole
Nakon čitanja označite slažete li se s pročitanim.
Učenik:
Upišite svoje podatke
Učenik:
Podaci o učeniku
Suglasnost/privola

Croatian Makers ligu organizira i provodi Institut za razvoj i inovativnost mladih (dalje u tekstu: IRIM) s ciljem poticanja uključivanja robotike, automatike i programiranja u edukaciju djece osnovnoškolskog uzrasta. Za potrebe provođenja Croatian Makers lige, IRIM prikuplja sljedeće osobne podatke: ime, prezime, razred, školu ili ustanovu u kojoj dijete sudjeluje, fotografije, videozapis. Navedeni podaci se koriste isključivo u svrhu provedbe i praćenja Croatian Makers lige i neće se koristiti u druge svrhe. Foto i video materijali te izjave djeteta mogu se koristiti u svrhu izvještavanja u javnim glasilima, elektronskim medijima i za promotivne aktivnosti Croatian Makers lige. IRIM se obvezuje da će s osobnim podacima polaznika radionica postupati u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 i Zakonom o provedbi Uredbe o zaštiti podataka.

Voditelj obrade osobnih podataka Institut za razvoj i inovativnost mladih
Adresa sjedišta Kostelska ulica 1, Zagreb
OIB 29139223214
Internetska stranica CroatianMakers.hr
Kontakt kontakt@irim.hr
Kontakt Službenika za zaštitu osobnih podataka szop@irim.hr

Za sve informacije (razdoblje pohrane podataka, pravo na pristup, pravo na ispravak, pravo na brisanje, pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka, pravo na prigovor i dr.) roditelji/skrbnici/staratelji se mogu obratiti Službeniku za zaštitu osobnih podataka.

Ostale informacije:

  • Učenici/ice koji sudjeluju u Croatian Makers ligi trebaju biti fizički i psihički sposobni i pripremljeni za isto te savjesno i odgovorno ispunjavati svoje obveze.
  • Selekciju natjecatelja koji će sudjelovati na natjecanjima Lige provodi Mentor.
  • Odluku o sposobnosti sudjelovanja u aktivnostima donose, roditelj, voditelj radionice/profesor/trener odnosno škola/ ustanova.
  • Sudionici Croatian Makers lige sudjeluju u istim dragovoljno i uz pristanak roditelja te nisu posebno i dodatno osigurani kod osiguravajućih društava.
  • Organizator Croatian Makers lige ne preuzima odgovornost za moguće ozljede sudionika prije, za i nakon aktivnosti.

Kontakt podaci
Prethodno
Pošalji
Idući korak